Indiai-óceán/Emirátus

Tekintse meg úti céljainkat!

Karib/Dél-Amerika

Élvezze a trópusi Karib-térség felpezsdült ritmusát, és Brazília csodálatos sokszínűségét!
Kétség sem fér hozzá, hogy a Bahama-szigetek és az Antillák, vagy másik nevén Karib-térség az egyik legromantikusabb trópusi szigetvilág a Földön. Gondoljunk csak a XVII-XVIII. századi európai kolóniák megtelepedésére és az otthontól oly távoli életükre, vagy a filmekből is jól ismert kalózokra, kik a Karib-tenger veszedelmes haramiái voltak. Nyomaik és örökségük máig megtalálható Jamaicától Saint Luciáig. Azonban meg kell említeni az ősi maja és azték civilizációk hagyatékát őrző Mexikót, és Dél-Amerika legnagyobb országát, a színes és rendkívül változatos Brazíliát is. A hegyektől az óceánig, nyüzsgő Riói karneváltól az amazonasi dzsungelekig minden megtalálható itt, amire egy utazó vágyhat.
Ajánlatok megtekintése

Indiai-óceán/Emirátus

Pálmafás paradicsomtól az arab luxus fellegváráig
Seychelle-szigetek, Mauritius, Maldív-szigetek. Nem túlzás azt állítani, hogy sokunk számára ez maga a megtestesült Paradicsom. Már csak a nevük említésére is az embernek azonnal eszébe jutnak a szélben lágyan ringatózó pálmafák, ahogy álmosan a kristálytiszta óceán fölé nyújtózkodnak, a már-már rikító fehér homokos parton. Itt, az egyenlítő közelében elhelyezkedő szigetvilágban az ember pillanatok alatt képes elfeledni a hétköznapok problémáit, a rohanó életmódot, itt egyszerűen megáll az idő. Egy egészen másféle élményt nyújt az Egyesült Arab Emírségek, köztük Abu-Dzabi és Dubaj, mely pompájával, modern megoldásaival, köztük a híres Burj Khalifával és nyüzsgő metropolitán életével, a világ egyik legfelkapottabb luxus úti célja lett.
Ajánlatok megtekintése

USA

Vadnyugattól a nagyvárosokig, hegyektől az óceánokig, legyen bármi a kívánsága, itt megtalálja!
Szeretné látni a napsütötte Miamit? Kíváncsi a számtalan amerikai filmnek otthont adó 11 milliós New Yorkra? Megnézné a ködfelhőbe burkolózó Golden Gate hidat? Ellátogatna a film fővárosába Los Angelesbe? Találkozna navajo indiánokkal a vadnyugat legjellegzetesebb pontjain? Lenézne a Grand Canyon tátongó, néhol az egy kilométert is elérő mélységébe? Ha ezek közül csak egy kérdésre is igennel felelt, akkor nem kérdés, az Egyesült Államok megfelelő választás az Ön számára!
Ajánlatok megtekintése

Délkelet-Ázsia

Járja be Délkelet Ázsia néhány kevéssé ismert, ámde lélegzetelállító helyét!
Habár Délkelet-Ázsia legismertebb és népszerűbb országa egyértelműen Thaiföld, rajta kívül rengeteg látnivaló van még a térségben. A felfedezésre hajalmosabb utazó olyan helyeken fordulhat meg, mint a sziklatemplomaitól híressé vált indonéziai Bali, vagy a csodálatos természeti szépségekkel rendelkező Vietnam és Laosz (ahol még a helyi törzsekkel is megismerkedhet), vagy talán a még idehaza is nagy hírnévre szert tevő ősi templom Kambodzsában, az Angkor Wat. Lépjen be ebbe a különleges világba, és engedje magát elvarázsolni!
Ajánlatok megtekintése

Óceánia/Új-zéland

Merüljön el a Déltenger távoli, titokzatos világában!
Nem túlzás azt állítani, ha a világ végére szeretne elmenni, Óceániánál és Új-Zélandnál messzebb lévő helyet nehezen találna. Azonban a távolság adja a hely varázslatosságát is: ily távol az otthontól, ennyire messzi földön járva, az ember teljesen a háta mögött hagyhat mindent és csak a pihenésre és egy teljesen új és ismeretlen világ felfedezésére figyelhet!
Ajánlatok megtekintése
Programok

Programok

Kapcsolódjon ki változatos és kalandos programjainkkal!
Nem csak az odaérkezés és a szállás adja meg az utazás értékét, hanem az ott töltött minőségi idő is! Fedezze fel programjainkon keresztül választott úti célját és térjen haza varázslatos emlékekkel!
Ajánlatok megtekintése
0