Indiai-óceán/Emirátus


Gyűjtsön utazásaival pontokat,
majd váltsa be azokat kedvezményekre!Szerezzen kedvezményeket pihenés közben! Utazzon velünk (vagy partnerirodánkkal), és miközben Ön világot lát, új kultúrákkal ismerkedik és pihen, mi megjutalmazzuk pontokkal, melyeket különböző szolgáltatásokra, kedvezményekre válthat be. Új, közösségi-pontgyűjtő rendszerünk célja, hogy minden egyes útjáért extra pontokat kapjon, melyeket értékes díjjakra válthat be, emellett pedig megossza tapasztalatait többi utastársával, ezzel kialakítva egy egymást segítő utazó közösséget.


Értékeljen, írjon beszámolót, mondja el véleményét, vagy töltsön fel akár fényképeket is, melyekért mi pontokkal megjutalmazzuk!

Nézze meg, hogy hol voltak és miként értékelték mások a szállodákat, így teljesebb képet kaphat leendő úti céljáról!

Alakítsa ki saját virtuális utazó profilját: minél több pontra tesz szert Ön az utazásai során, annál több kedvezményt vehet igénybe.

Gyűjtsön medálokat minden meglátogatott kontinensért, országért, városért, vagy további helyszínekért, melyekért mi pontokkal megjutalmazzuk!

A pontokat beváltva pedig extra szolgáltatásokra tehet szert, mint például egy ingyenes transzferre a reptérre, egy jobb szobakategóriát tartalmazó upgrade-re, vagy akár egy helyi DERTOUR programra is.Töltsön fel képet!

Töltsön fel képet!

Mondja el véleményét!

Mondja el véleményét!

Értékeljen!

Értékeljen!

Írjon beszámolót!

Írjon beszámolót!

 

Pontok

Minden utazásáért pontokat kap, melyek függenek az elköltött összeg, a meglátogatott térség és adott esetben a különböző programok számától is. Ezeket a pontokat már akár a második utazásakor is beválthatja!

 

Medálok

Minden meglátogatott térség, ország, város, vagy különleges helyszín medált ér, melyek gyűjtésével további értékes pontokra tehet szert!

 

Karakter

Regisztrációjával Ön egy utazó profilra tesz szert, melyet a különböző utazásaival alakíthat. Minden útjával pontokat szerez, melyekből szinteket léphet, így kedvezményesebben juthat hozzá minden általunk kínált programhoz és szolgáltatáshoz!

 
 
0