USA

A buja, zöld hegyekkel és olajfákkal teli, mediterrán kertekkel körülvett Angsana Corfu Resort & Spa június 15-én nyitotta meg kapuit.

Korfu egyik gyönyörű dombján található, Jón-tengerre néző Angsana Corfu Resort & Spa ebben a hónapban nyitja meg impozáns kapuit, pont a nyári utazási szezon kezdetén.

Az ázsiai luxus vendéglátó csoport, a Banyan Tree első Európában nyitott ingatlana az Angsana, június 15-én nyílt meg, és 159 szoba és lakosztály, valamint 37 medencés villát kínál vendégeinek.

"Az utazási ágazat számára egy kihívásokkal teli év után hálásak és izgatottak vagyunk Angsana Corfu ünnepélyes megnyitása miatt, mely az első európai Banyan Tree." -  mondta Sergio Serra, a Banyan Tree Group Amerika, Európa, Közel-Kelet és Afrika Sales & Marketing regionális igazgatója, valamint alelnöke.

A Benitses-öböl türkizkék vizére panoráma kilátást nyújtó szálloda pompás területeit minden irányból buja zöld hegyvidéki tájak, mediterrán kertek és olajfa ligetek tarkítják.

A 37 medencés villa célja, hogy egy autentikus korfui otthon érzését keltse kültéri pavilonokkal, terrakotta háztetőkkel és saját medencéivel.

Korfu városától 10 km-es autóútra található, történelmi helyszínek, köztük az Achilleion-palota közelében. A szálloda négy egyedi étteremmel és hét bárral, szabadtéri teraszokkal büszkélkedhet, melyek páratlan kilátást nyújtanak a tengerre és a Korfura.

"A Jón-szigeteken található Korfu ideális célpont a legújabb ékkövünk megnyitásához, tekintettel a környezetvédelmi kötelezettségekre, a wellness lehetőségekre és a hihetetlenül élénk helyi kultúrára" - mondta Sergio Serra.

A luxus resort három fő étkezési helyszíne közül a Botrini's-t Ettore Botrini, a Michelin-csillagos séf irányítja, és a görög „fine-dining” legfinomabb ételeivel szolgál majd.

A további étkezési helyek közé tartozik a Koh nevű divatos ázsiai fúziós étterem, a Ruen Romasai és a Sofrito nevű egész napos étterem, amely egy kortárs vendéglő, görög kedvencek széles választékával, beleértve a friss halat és a helyi eredetű borokat.

A hotelkert egyik legfényűzőbb helye, az Angsana Spa wellness-szentélyként szolgál a vendégek számára. Az öbölre néző tizenegy kezelőszobával, valamint egy fedett medence és gyümölcslé bárral az Angsana Spa egy igazi oázis lesz a vendégek elméjének, testének és lelkének egyaránt.

A spa, amely egyfelől egyesíti a fenntartható, valamint az egyedülálló helyi és természetes alapanyagokat, másfelől a Banyan Tree eredetét integrálták, ezzel is megteremtve a Kelet és a Nyugat tapasztalatainak harmóniáját és egyensúlyát.

Egyéb szolgáltatások közé tartozik a szabadtéri feszített víztükrű medence, egy második fedett fűtött medence, különféle vízi sportolási lehetőségek, egy szabadtéri jógapavilon és egy korszerű edzőterem, amely igény esetén minden vendég számára egyénileg elkészített, személyre szabott és felügyelt edzéstervvel szolgál.

Az „élmény-vezérelt” luxus szállodának tartott Angsana Corfu Resort & Spa minden korosztály számára rengeteg tevékenységnek ad otthont, szállodán kívül és belül egyaránt. A Banyan Tree egyedi Rangers klubja külön helyet biztosít a gyerekek számára, valamint számtalan tevékenységeket szervez nekik professzionális oktatók és animátorok vezetésével.

Korfu felfedezésére vágyó vendégek számára számtalan egynapos kirándulás áll rendelkezésre. Legyen szó az Achilleion palotáról, vagy akár egy organikus olajbógyó-telepről, mindenki megtalálja a számára érdekes látnivalót.

"Reméljük, hogy az Angsana Corfunál Korfu szigetét minden utazó számára a legkiválóbb élményekkel kelthetjük életre" - mondta Juan Carlos Cardona, az Angsana Corfu Resort & Spa vezérigazgatója. „Legyen szó akár egy olívaolaj-kóstolóra vágyó párról, egy családról, fiatal gyerekekkel, akik vágyakoznak egy skyriai póni lovaglásra, vagy olyan csoportokról, akik stand up paddle-zni „(SUP, vagyis állva-evezés) – a szerk.” szeretnének a Korission-tónál, célunk, hogy összekössük a látogatóinkat ezzel az élénk kultúrával, mely oly egyedi itt, ezen a görög szigeten.

A szálloda rövidesen nálunk is foglalható. Amennyiben kérdése lenne, kérjük írjon az info@dertourluxury.hu címre.

Cikk forrása: forbes.com

További cikkek

Tudatos utazás: új Dertour katalógus, fenntartható ajánlatokkal

Több mint 50 tanúsítvánnyal rendelkező szálloda Európában és Észak-Afrikában. Kompenzálható az utazá...

Felejthetetlen hétvége Dubajban

Említettem már, hogy nekem van a világon a legjobb munkahelyem?? Ha még esetleg nem, akkor most mond...

Gyalogszerrel a Nagy Almában – 4 nap New York

New Yorkról mindig is azt mondták: az ember vagy első pillanatban beleszeret, vagy egy életre meggyű...

Elefántkaland Thaiföldön

Thaiföld nevét hallva, sok mindenkinek sok minden jut az eszébe. Van, akinek az ország déli részén t...

0