Bali Open-Air
Bali Open-Air

Bali Open-Air

Délkelet-Ázsia • Indonézia

Körutazás 3 nap/2 éjszaka dél-Baliból- dél-Baliba személyenként 455 Euróért

DERTOUR előnyök

· Garantált indulás már 2 jelentkező esetén is.

· Exkluzivitások DERTOUR vendégek számára

Fedezze fel Észak- és Dél-Bali nevezetességeit ezen a rövid, „open air” kiránduláson.
Eredeti VW nyitott terű terepjárón utazva élvezhetik a „kabrióérzés”-t, miközben Bali csodálatos kulisszáiban gyönyörködnek és ismerkednek a sziget kulturális nevezetességeivel.

Útvonal leírás:
1. nap dél-Bali-Lovina

Kb. 7 órakor indulás a korábban egyénileg foglalt Dél-Bali Hotelból (következő Dél-Bali régiókból: Nusa Dua, Tanjung Benoa, Kuta, Legian, Seminyak, Jimbaran, Sanur, Kerobokkan, Tuban) a nyitott VW terepjáróval. Szálljon be az autóba, helyezkedjen el a kényelmes sportülésen és élvezze a „kabrióérzést”, úton Tanah Lot, a híres tengeri templom szentélye felé. Ezt követően útjuk folytatódik Bali második legmagasabb hegyéhez a „Batukaru”-hoz, mely lábánál egy természetvédelmi övezetben található Tabanan fejedelmének ősi temploma. Tovább haladva lenyűgöző rizsteraszok, kakaó, kávé és vanília ültetvényeken keresztül vezet útjuk. Délben érkeznek a Bratan-tóhoz és a vízi istennő szentélyéhez. Itt a közelben működik Bali legszínesebb és legérdekesebb piaca, melyet nem érdemes kihagyni. Tovább utazva északnak szegfűszeg és kávéültetvények, valamint a festői krátertó mellett elhaladva érkeznek meg Lovinaba. Szállás a 4 csillagos „The Lovina”-ban. (megtett távolság kb. 180 km, ellátás: ebéd)

2. nap Lovina-Candi Basa

Már korán reggel indul a program, mely során egy kielboottal hajóznak ki a nyílt tengerre és a felkelő nap fényében gyönyörködhetnek a játékos delfinek látványában. Visszatérve a szárazföldre a Singaraja-i Beji szentélybe látogatnak, majd folytatva útjukat hegynek fel, a Batur kráter szélén elhelyezkedő hegyi falvakon keresztül érik el Bali legaktívabb vulkánját. Délután Bali legszentebb templomát, a „Besakih”-t csodálhatják meg. Ezt követően keletnek fordulva csodálatos rizsteraszok mellett elhaladva egy utolsó megálló Tirtha Gangga királyi fürdője. Érkezés Candi Basa-ba késő délután, ahol a „Candi Beach Resort & Spa” négycsillagos hoteljében töltik az éjszakát. (megtett távolság kb.125 km, ellátás: reggeli, ebéd)

3. nap Candi Dasa-dél-Bali

Reggeli után indulnak Tenganan falujába és onnan tovább Goa Lawah denevérek lakta barlangjához, ahol ezernyi denevér fejjel lefelé lógva díszíti a barlang tetejét. Ezt követően a történelmi város Klungkung várja, hogy felfedezhessék szépségét. Egyik nevezetessége az Elefánt barlang „Goa Gajah” ahol a hinduk Ganesha elefántisten iránti hódolatukat gyakorolják. Másik nevezetessége a csodás gyógyító hatásiról ismert szent forrás „Tirtha Empul”. Ha ezeket a helyeket felkeresték, nem marad más program, ismét autóba szállnak és indulnak vissza délnek a kiindulópontra, ahol korábban lefoglalt szálláshelyükre érkeznek. Itt ér véget a 3 napos, remélhetőleg felejthetetlen kirándulásuk. (megtett út kb. 120 km, ellátás: reggeli, ebéd). Az utazás előre láthatóan délután 5 órakor ér véget.

Bali szigetéről IDE kattintva olvashatja ismertetőnket.

bővebben

Foglalja le VIP Club pontjaival!

Bali Open-Air


vissza
0