Helikopterrel vagy csónakkal az Iguazú-vízeséshez
Helikopterrel vagy csónakkal az Iguazú-vízeséshez

Helikopterrel vagy csónakkal az Iguazú-vízeséshez

Karib/Dél-Amerika • Brazília

Belmond Das Cataratas - A nagy víz – Iguazú

Rövid körút 3 nap/2 éjszaka Iguazú-tól/-ig

A DERTOUR előnyök:

Garantált indulások 2 résztvevőtől.
Minden nap indul
Német nyelvű kísérő
3 különböző hotel közül lehet választani
4 különböző fakultatív program választható.

„Iguazú’ Guarani nyelven "nagy víz"-et jelent valamint a régió nevét is itt, a Brazília, Argentína, Paraguay alkotta háromszögben.
Egy egyedülálló természeti látványosság várja önt. A föld legnagyobb vízesése mintegy 3 km szélességben 275 kaszkádja 70 m mélységbe zúdul alá. Iguassú vízesése három ország (Paraguay, Argentina, Brazilia) által határolt háromszögében fekszik, minden brazil utazás kiemelt célpontja.
A lerakott stégek széleiről a legközelebbről nézheti ezt a gigantikus természeti látványosságot. A Nemzeti Parkban lévő Belmond Hotel Cataratas vendégei a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül sétálhatnak el a vízeséshez.

Útvonal

1. nap. Transzfer a repülőtérről a lefoglalt hotelhoz, majd délután a Belmond Hotel Cataratasból vezető gyalogúton a brazil oldali vízesés megtekintése. 2 éjszaka szállás a lefoglalt hotelban.

2. nap. Napközben szabad program, délután kirándulás az argentin oldali Iguazú vízeséshez. Itt egyebek mellett az „Ördög torka” (Garganta del Diablo) megtekintése.

3. nap. Szabad program, itt adódik lehetőség a fakultatív programokon való részt vételre. Pl. Safari hajóút az Iguazú folyón (a dzsungel egzotikus állat és növényvilágának megismerése) a vízeséshez, vagy helikopter körút a vízesés körül. Ezek a programok helyben foglalhatók és árát nem tartalmazza a normál program. További érdekes programok közül válogathatnak a hotel helyi ajánlatában.

bővebben

Foglalja le VIP Club pontjaival!

Helikopterrel vagy csónakkal az Iguazú-vízeséshez


vissza
0