Körutazás: Great West
Körutazás: Great West
Körutazás: Great West

Körutazás: Great West
Nyugat-Amerika autós körút

Dertour előnyök

Szabad bérautó választás
2 hotelkategóriából választhat
Egyénileg meghosszabbítható, indulás előtt, vagy utáni tartózkodásra.Ez a körutazás segít megismertetni az amerikai Nyugat sokszínűségét. Élénk, nyüzsgő városok, nemzeti parkok, csodálatos tájak, ősi kultúrák, modern életstílusok, innovatív építészeti megoldások, hagyományok ápolása, csillogás és a show-k világa válik tapasztalattá az utazása során.

Útvonal
1. nap
Repülés Los Angelesbe
Érkezés után a lefoglalt bérautó átvétele és utazás a Crown Plaza LA. Airport 3*-os szállodába. (2 éjszaka)

2. nap Los Angeles
Délelőtt a helyi utazási ügynökség képviselője tart tájékoztatást, ezt követően a nap további része a város megismerésére fordítható. Célszerű látnivalók: Universal Studio, Beverly Hills, Hollywood és Santa Monica.

3. nap Los Angeles-San Diego
San Diego városnézés, javasolt látnivaló pl. SeaWorld, Balboa Park, vagy az öreg Gaslamp District (gázlámpás) nyüzsgő szórakoztató helyeiről nevezetes környéke. Szállás a Best Western Seven Seas 2.5 *-os hotelben. (kb. 220 km út/nap)

4. nap San Diego-Palm Springs

Utazásunk folytatódik a sivatagi város Palm Springsbe, ahol ajánlott program a Mt. San Jacinto hegy függővasúton való megtekintése. Szállás a 2*-os Best Western Inn at Palm Springs hotelben. (kb. 205 km út/nap)

5. nap Palm Springs-Joshua Tree Nationalpark-Phoenix/Scottsdale


Kirándulás a Joshua Tree Nemzeti Park sivatagos vidékére, majd innen tovább Phoenix/Scottsdale a napi utunk vége. Itt egy éjszaka a Best Western Plus Tempe by the Mall 2.5*-os hotelben, (kontinentális reggeli, kb. 450 km út/nap)

6. nap Phoenix/Scottsdale - Grand Canyon Nemzetipark
Utazás Flagstaff-on keresztül a Grand Canyon-hoz, mely az amerikai Nyugat leglátványosabb föld hasadéka. Itt a nemzeti park területén 2 éjszakai szállás, (kontinentális reggeli, kb. 360 km út/nap)

7. nap Grand Canyon Nemzeti park

Hagyja magát elvarázsolni a Grand Canyon végtelen távolságai által. A Canyon valamennyi kilátópontja új, izgalmas látnivalóval szolgál.

8. nap Grand Canyon Nemzeti Park - Monument Valley – Kayenta

A Monument Valley hatalmas táblahegyei az amerikai western filmekből ismertek. Mintegy 300 m magasra is merednek csúcsai a Colorado fennsík fölött. Egy éjszaka szállás a Kayenta Monument Valley Inn 3*-os hotelben.(260 km út/nap)

9. nap Kayenta - Lake Powell
Következő állomás Lake Powell. A vörös homokkő sziklák és kis szigetecskék környezete, a tavak vizének kékjével csodálatos kontrasztot nyújt. Szállás a Courtyard by Marriott Page 3*-os hotelben. (170 km út/nap)

10. nap Lake Powell - Bryce Canyon Nemzeti Park

Egy kecses, játékos fantáziavilág a vörös valamennyi árnyalatában pompázó homokkőből, ez Bryce Canyon, Utah délnyugati részén. Egy éjszakai szállás a nemzeti park környékén (260 km út/nap)

11. nap Bryce Canyon Nemzeti Park - Zion Nemzeti Park - Las Vegas

A Zion Nemzeti Park területét zord sziklák és megkövesedett dűnék tarkítják. Mit szólna egy kis sétához? Több kontraszt már aligha lehet. A mai utolsó állomásunk a szerencsejáték metropolisa Las Vegas, ahol két éjszakát töltenek el. Szálloda: Tuscany Hotel & Casino 3*-os. (kb.400 km út/nap)

12. nap Las Vegas

Mai ajánlatunk kirándulás a Lake Mead vagy a Valley of Fire helyekre. Kihagyhatatlan a Las Vegas Strip mentén megtalálható lélegzetelállító tematikus hotelek valamint a hozzátartozó kaszinók megtekintése. Mit szólna egy esti látványos las vegas-i show megtekintéséhez?

13. nap Las Vegas - Ridgecrest/Death Valley Nemzeti Park

A Death Valley hihetetlen változatos tájakat kínál, a sziklaalakzatoktól a szürreális sivatagi táj látványáig. Egy éjszaka a Ridgecrest Best Western China Lake Inn 2*-os, vagy közvetlenül a Death Valley-ben, Furnace Creek Ranch 3*-os szállodájában. (kb. 420 km vagy 200 km út/nap)

14. nap Ridgecrest/Death Valley Nemzeti Park – Visalia

Folytatódik az utunk termékeny farmokon keresztül Visalia-ba. Egy éjszaka a Hotel Lamp Liter Inn 2.5*-os hoteljében.(kontinentális reggeli, kb. 310 km út/nap)

15. nap Visalia - Sequoia Nemzeti Park – Fresno

Ajánljuk, hogy nézze meg a Sequoia Nemzeti Park (időjárástól függően) csodálatos mamutfenyőit.
Szállás Fresno-ban a Best Western Plus Village Inn 2*-os hoteljében.(kb. 250 km út/nap)

16. nap Fresno - El Portal/Yosemite Nemzeti Park

Folytatódik utunk az UNESCO Világ Kulturális Öröksége díját elnyert Yosemite Nemzeti Parkba.

El Portal-ban két éjszaka a Cedar Lodge 2*-os szállásán.(kontinentális reggeli, kb. 180 km út/nap)

17. nap Yosemite Nemzeti Park

Egész napos program a Yosemite Nemzeti Parkban. Nézze meg a park csodálatok gránitszikla alakzatait (Half Dome), valamint sétáljon a hatalmas erdőben és tavak mentén.

18. nap El Portal/Yosemite Nemzeti Park - San Francisco

Utunk folytatódik a csendes-óceáni part álomszép városába San Francisco-ba, ahol 2 éjszakát töltenek el.(kb. 315 km út/nap)

19. nap San Francisco

A legtöbb nevezetesség gyalog vagy a híres Cable Car (fogaskerekű villamos) segítségével elérhető.
Fedezze fel a város varázsát, ajánlott látnivalók: Golden Gate-híd, Twin Peaks, Fisherman‘s Wharf, Chinatown.

20. nap San Francisco - San Simeon/Pismo Beach

Utunk délre halad a Csendes-Óceán partja mentén San Simeonba. Utunk során érdemes kitérni Monterey 17-Mile- Drive vidékére ahol a leghíresebb villák és golfpályák előtt vezethetünk. Különösen szép, Big Sur meredek partvidéke és az óceán látványa.(felár ellenében).
Egy éjszaka San Simeon-ban a Courtesy Inn 2*-os vagy Pismo Beach-ben a Spyglass Inn 3*-os szállásán.(kb. 340 vagy 420 km út/nap)

21. nap San Simeon/Pismo Beach - Los Angeles


Utunk Santa Barbara-n vezet keresztül Los Angelesbe. Talán marad még egy kis idejük Los Angelesben kószálni és a szükséges emlékeket, ajándékokat beszerezni. Szállás a Holiday Inn L.A. Airport 3*-os hotelében.(kb. 370 vagy 290 km út/nap)

22. nap Visszaút Los Angelesből vagy esetleges hosszabbítás

A körutazás a szállás elhagyásával és a bérautó visszaadásával fejeződik be.
A körutazás ára nem tartalmazza a kiindulási helyre és onnan vissza történő utazást. (repülőjegy Németországba vagy más destinacioba)
Kérésre ezt is intézheti irodánk, előzetes megállapodás alapján.

Körutazás ára személyenként 1200 Euro


bővebben

Mi is jártunk itt...

Nézze meg fotóinkat
Körutazás: Great West szálloda 2021-12-10 után lévő 7 éjszakás ajánlatainak listázását látják.
Ajánlatok megtekintése:
Egy oldalon jelenjen meg:
Körutazás: Great West

A feltüntetett árak az esetleges kedvezményeket már tartalmazzák!vissza
0