Mexikói barangolások
Mexikói barangolások
Mexikói barangolások
Mexikói barangolások
Mexikói barangolások
Mexikói barangolások
Mexikói barangolások
Mexikói barangolások

Mexikói barangolások

15/14 napos kirándulás bérelt autóval Mexikóvárostól -Cancun-ig.

DERTOUR előnyök

Szabad bérelt autó választék
Reggeli benne van az árban
2 kirándulás Mexikó City-ben ingyenesen
Lehetséges egyéni változtatások a programban
Egyéni útikönyv

Utazzon a klasszikus útvonalon, Mexikóvárostól-től Oaxana-n keresztül a Yucatan félsziget lenyűgöző maja régészeti emlékeihez. Ismerje meg a lüktető mexikói fővárost, és csodálja meg Teotihuacán impozáns piramisait.

1. nap: Mexikóváros

Érkezés egyénileg a Histórico Central 3 csillagos hotelba, szállás 3 éjszaka.

2. nap: Mexikóváros

KB. 09:00 indul a városnéző program, mely fő útvonala a történelmi központon keresztül vezet. Folytatva a kirándulást, végpont Xochimilco , a "úszó parkok" megtekintése.

3. nap: Mexikóváros

Kb. 09-kor indulás a szállodából az Antropológiai Múzeumba. Ez követően utazás a Bazilika de Guadeloupe és Teotihuacan régészeti helyeinek megtekintésére. (F)

4. nap: Mexikóváros - Cholula - Puebla

Kb. 09-kor transzfer a repülőtérre, a bérelt autó átvétele és utazás Cholula-ba. Itt megcsodálhatjuk a hatalmas Quetzalcoatl piramist. Az utazás folytatása és érkezés Puebla-ba késő délután. 1 éjszaka a Hotel Colonial de Puebla 3 csillagos szálláson. (kb. 140 km)

5. nap: Puebla - Oaxaca

Reggeli séta Puebla-ban mely során a katedrális és a városközpont látványosságaival ismerkedhet meg. Dél körül indulás tovább Oaxaca-ba. Este lehetősége van a gyönyörű Zocalo-ban bóklászni. 2 éjszaka a „Casa Conzatti” 3 csillagos szálláson. (Kb. 370 km)

6. nap: Oaxaca

Oaxaca-n keresztül folytatott túra a Benito Juarez piacot, a katedrálisit és a Santo Domingo templomot érinti. Délután útjuk során a lenyűgöző Monte Alban prekolombiánus régészeti területét tekintik meg. (Kb. 55 km)

7. nap: Oaxaca - Tehuantepec

Az úton Tehuantepec felé, több régészeti helyet is megtekinthetnek, mint pl. Dainzú, Lambityeco és Yagul, és a közel 2000 éves fa megnézése sem maradhat el El Tule-ban. Szintén érdemes egy kitérőt tenni a korábbi zapoték város Mitla megtekintésére. Ezt követően utazás Tehuantepec-be. 1 éjszaka a Hotel Best Western Calli 2 csillagos szállásán. Kb.330 km

8. nap: Tehuantepec - San Cristóbal de las Casas

Ma útjuk ismét a hegyekbe vezetnek. A Sumidero kanyonból egy fantasztikus kilátás nyílik az 1000 m mélyen, alant kanyargó Rio Grijalva-ra. Tovább folytatódik útjuk a San Cristóbal de las Casas-ba, 2 éjszaka a Hotel Casa Mexicana 3 csillagos szállásán. (kb. 360 km)

9. nap: San Cristóbal de las Casas

Délelőtt kirándulás a közeli Tzotzil indián városba, délutáni program a gyönyörű gyarmati város San Cristóbal felkeresése.

10. nap: San Cristóbal de las Casas - Palenque

A mai úti céljuk, Palenque elérésének két alternatívája van.
Vagy a Tuxtla Gutiérrez és a Villahermosa-n keresztül menő utat választják és így megnézhetik a múzeumparkban a híres Olmeken fejeket, vagy alternatív megoldásként, a közvetlen útvonalon mennek, Ocosingo keresztül. Érkezés délután Palenque-be. 1 éjszaka a Hotel Ciudad Real Palenque 3 csillagos szállásán.(Kb. 190-440 km, attól függően, hogy melyik útvonalat választja.)

11. nap: Palenque - Campeche

Érdemes már korán reggel ellátogatni Palenque gyönyörű maja régészeti területére. Ezt követően útjukat folytatva a Yucatecan félszigeten lévő, Campeche-be érkeznek. 1 éjszaka a Hotel Plaza Campeche 3 csillagos szálláson. (Kb 360 km)

12. nap: Campeche - Uxmal

A mai etap, a híres maja régészeti terület Uxmal megtekintése. Este ne hagyja ki Uxmal romjainál a hang és a fény show élményét. 1 éjszaka Hotel Uxmal Maya Resort 3 csillagos szállásán. Kb. 150 km

13. nap: Uxmal - Mérida

Korán reggel Uxmal „varázslók piramisa”, és az "apácák négyszöge"- megtekintése javallott. Dél körül indulás Mérida-ba, a "fehér város"-ba. 1 éjszaka a Hotel Caribe 3 csillagos szállásán. (kb.80 km)

14. nap: Mérida - Chichén Itzá

Kora reggel indulás Chichén Itzá-ba, mely a csúcspontja minden mexikói útnak. 1 éjszaka a Hotel Mayaland 4 csillagos szállásán, mely nagyon közel van a híres régészeti terület bejáratához. (Kb. 130 km)

15. nap: Chichen Itza - Cancun

Reggel indulás Cancunba. Érkezés után, a bérautó visszaadásával ér véget a túra. (Kb.200 km)


Kalkulálható költsége. 829 Euró/fő, bérautó nélkül.

(Pl. erre az időszakra egy Chevy. 428 Euró.)

bővebben
Mexikói barangolások szálloda 2020-06-11 után lévő 7 éjszakás ajánlatainak listázását látják.
Ajánlatok megtekintése:
Egy oldalon jelenjen meg:
Mexikói barangolások

A feltüntetett árak az esetleges kedvezményeket már tartalmazzák!vissza
0