Constance Lemuria
Előfoglalási kedvezmény

Előfoglalási kedvezmény

A Constance Lemuria Seychelles előfoglalási kedvezményt kínál vendégeinek, a következők szerint:

40% kedvezményt kínál a legalább 45 nappal az érkezésük előtt foglaló vendégeknek a május 01 - július 17. közötti időszakban (minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén).

35% kedvezményt kínál a legalább 45 nappal az érkezésük előtt foglaló vendégeknek az augusztus 24.-szeptember 30 közötti időszakban (minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén).

30% kedvezményt kínál a legalább 45 nappal az érkezésük előtt foglaló vendégeknek, a november 1 - december 26..,a január 04 -április 10.,július 18-31.,,valamint a október 1 - 31. közötti időszakban (minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén).

15% kedvezményt kínál a legalább 1 nappal az érkezésük előtt foglaló vendégeknek, a január 04.-április 10.,július 18.-augusztus 23.,valamint az október 01.- 31.közötti időszakban (minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén).

10% kedvezményt kínál a legalább 1 nappal az érkezésük előtt foglaló vendégeknek, az április 11.-30 közötti időszakban (minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén).További kedvezményes ajánlatok

Előfoglalási, ott-tartózkodási és exkluzív ajánlatok

Előfoglalási, ott-tartózkodási és különleges ajánlatokkal várja vendégeit az Anantara MAIA Seychelles Villas az alábbiak szerint:
bővebben

Előfoglalási és ott-tartózkodási kedvezmény

Előfoglalási és ott-tartózkodási kedvezményeket kínál a Raffles Seychelles az alábbiak szerint:
bővebben

Előfoglalási kedvezmény

Akár 20% előfoglalási kedvezményt kínál a Four Seasons Desroches Island az alábbiak szerint:
bővebben
0