Naladhu Private Island Maldives
Ott-tartózkodási kedvezmények

Ott-tartózkodási kedvezmények

Maldív-szigetek | Naladhu Private Island Maldives
Naladhu Private Island Maldives
Naladhu-sziget, Dél-Male-atoll

Ott-tartózkodási kedvezmény:

OTT-tartózkodási kedvezmény:
25% kedvezmény 3 éjszakától vagy 30% kedvezmény 7 éjszakától. Mindkét esetben érvényes a szállás és reggeli árára a nov. 1. - dec. 23. közötti időszakban.

FÉLPANZIÓS kedvezmény:
Félpanzió ingyenesen az Ocean House with Pool (VB2) kategóriában a nov. 1. - dec. 23. közötti időszakban.

HONEYMOON SPECIAL:
1x aromás és luxus fürdő virágokkal és gyertyafénnyel, pezsgő és csokoládé a szobában érkezéskor, 1x 60 perces Anatara Signature páros masszázs, 1x 30 perces fotózás, 1x 3 fogásos vacsora és ingyenes transzfer a menyasszony számára. Minimum 4 éjszakás tartózkodástól a nov. 1. - dec. 23. közötti időszakban. A házassági anyakönyvi kivonat nem lehet 12 hónapnál régebbi, és a helyszínen be kell mutatni.

Ügyfél információk

TRANSZFER: A gyorshajóval történő transzfert 347 EUR/felnőtt, 173 EUR/gyermek 2-11 éves korig bezárólag a rendszer automatikusan hozzáadja. GYERMEKEK: 2 és 11 éves korig bezárólag 3. és 4. személyként vagy 3., 4. és 5. személyként a Naladhu Two Bedroom Pool Residence-ben 2 teljes árat fizető felnőttel együtt 116 EUR. ÉTKEZÉSI KEDVEZMÉNYEK: Félpanzió (H): 225 EUR felnőttenként/nap és 112 EUR gyermekenként 2 és 11 éves korig bezárólag/nap. Teljes ellátás (V): 281 EUR felnőttenként/nap és 169 EUR gyermekenként 2-től 11 éves korig bezárólag/nap. ÜNNEPNAPI FELÁR: december 24-i ünnepi vacsorára (italok nélkül) 505 EUR/felnőtt és 253 EUR/211 éves korig bezárólag; december 31-i ünnepi vacsorára 786 EUR/felnőtt és 393 EUR/211 éves korig bezárólag. MINIMÁLIS TARTÓZKODÁS: 2 éjszaka a november 1. és december 23. közötti időszakban és 5 éjszaka a december 24. és január 8. közötti időszakban a Beach House és a Two Bedroom Pool Residence esetében. 2 éjszaka a nov. 1. és jan. 8. közötti időszakban az Ocean House esetében. MEGJEGYZÉS: További árak január 9-től a sajtó megjelenésekor még nem álltak rendelkezésre.További kedvezményes ajánlatok

Előfoglalási kedvezmény

Maldív-szigetek | Sentido OBLU Helengeli
Előfoglalási kedvezmény
Észak-Male Atoll Helengeli sziget
A Cooee Oblu at Helengeli by Atmosphere resort 5 %-os előfoglalási kedvezményt ad az alábbiak szerint:
bővebben

Ott-tartózkodási kedvezmény

27%-os ott-tartózkodási és ellátási kedvezményeket kínál az Anantara Dhigu Maldives Resort, az alábbiak szerint:
bővebben

Előfoglalási kedvezmények

Maldív-szigetek | Constance Halaveli Maldives
Előfoglalási kedvezmények
Halaveli-sziget, Ari-atoll
Akár 30%-os előfoglalási kedvezményt kínál a maldív-szigeteki Constance Halaveli Resort, az alábbiak szerint:
bővebben
0